Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 14 Januari training D.O.C. Kleuring
  Op deze dag krijg je een training over de kleuring van Jean Paul Myne, zowel Theorie als praktijk. Er worden een aantal modellen gepresenteerd waarbij je alles kunt volgen tot het eindresultaat. Je kunt dan al je vragen stellen en antwoorden krijgen hierop. Het wordt een dag vol actie en i..
  none
 • 21 januari- Training Highlights zetten
  Op deze dag leer je High-lights zetten als een echte pro! We werken dan met de Meches van Hairfoil Nederland. Hierbij leer je snel, efficiënt, strak en netjes te werk te gaan. In de ochtend wordt er ook een stukje theorie meegenomen en daarna ga je aan de slag op een model. De mo..
  none
 • 3 februari - Training Hairextentions
  Leer de microringen techniek voor het perfect inzetten van een weave Het toepassen van een hairweave vlechttechniek kan best lastig zijn voor veel hairstylisten. Daarom heeft Roza Awetisian , master traininer van Jean Paul Myne,  een verfijnde microringen techniek bedacht. ..
  none
 • 10 februari - Keratin Gold Training
  Op deze dag wordt je getraind om zelfstandig keratine behandeling uit te voeren . Zowel theorie als praktijk. Je dient zelf een model mee te nemen. Model eisen  - Halflang\lang gezond haar - Bij voorkeur donker geverfd, of natuurlijk donker of bruin haar - Geen blond, geen blondeer, geen ..
  none
 • 17 februari - Was massage training
  De namen van de Ocrys zijn zijn afgeleid van holistic kristals. Hatha, asana en vele andere zijn Yoga poses en zijn onderdeel van de zonnegroet.  Iedere kristal staat voor  zijn eigen energie die verwerkt is in de Ocrys lijn.  We gaan deze dag een Was massage leren en focusse..
  none
 • 24 februari Styling Work-out
  De perfecte kleur, maar niet een de juiste afwerking waardoor het eind resultaat minder mooi is of je kunt de foto's zelfs niet meer gebruiken op Social Media. Deze dag ga je intensief leren föhnen. Volume, slag, krul, stijl, alles komt aan bod. Het doel is om de kapsels langer ho..
  none
 • 25 februari- Training Highlights zetten
  Op deze dag leer je High-lights zetten als een echte pro! We werken dan met de Meches van Hairfoil Nederland. Hierbij leer je snel, efficiënt, strak en netjes te werk te gaan. In de ochtend wordt er ook een stukje theorie meegenomen en daarna ga je aan de slag op een model. De model eisen:..
  none