Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 17 februari- Keratin Gold Training ( Nog enkele plekken beschikbaar )
  Op deze dag wordt je getraind om zelfstandig keratine behandeling uit te voeren. Zowel theorie als praktijk. Je dient zelf een model mee te nemen. Model eisen  - Halflang\lang gezond haar - Bij voorkeur donker geverfd, of natuurlijk donker of bruin haar - Geen blond, geen blondeer, geen h..
  none
 • 24 februari Styling Work-out
  De perfecte kleur, maar niet een de juiste afwerking waardoor het eind resultaat minder mooi is of je kunt de foto's zelfs niet meer gebruiken op Social Media. Deze dag ga je intensief leren föhnen. Volume, slag, krul, stijl, alles komt aan bod. Het doel is om de kapsels langer ho..
  none
 • 25 februari- Training Highlights zetten
  Op deze dag leer je High-lights zetten als een echte pro! We werken dan met de Meches van Hairfoil Nederland. Hierbij leer je snel, efficiënt, strak en netjes te werk te gaan. In de ochtend wordt er ook een stukje theorie meegenomen en daarna ga je aan de slag op een model. De model eisen:..
  none
 • 4 maart Training Fusion Strips
  Op deze dag leer je alle technieken rondom een Soft Balayage met de Fusion Strips van Jean Paul Myne. Hiermee kun je mooie zachte accenten maken in het haar een sun-kissed effect creëren. In de ochtend wordt uitvoerig de theorie doorgenomen en in de middag gaat de praktijk l..
  none
 •                  17 maart D.O.C. training
  Op deze dag krijg je een training over de kleuring van Jean Paul Myne, zowel Theorie als praktijk. Er worden een aantal modellen gepresenteerd waarbij je alles kunt volgen tot het eindresultaat. Je kunt dan al je vragen stellen en antwoorden krijgen hierop. Het wordt een dag vol actie en i..
  none
 • 31 maart - Keratin Gold Training
  Op deze dag wordt je getraind om zelfstandig keratine behandeling uit te voeren . Zowel theorie als praktijk. Je dient zelf een model mee te nemen. Model eisen  - Halflang\lang gezond haar - Bij voorkeur donker geverfd, of natuurlijk donker of bruin haar - Geen blond, geen blondeer, geen ..
  none