Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Evolution Pro Conditioner - 500ml
  EVOLUTION PRO CONDITIONER Dit is de laatste stap in de gepatenteerde behandeling om je haar glad te maken en kroeshaar te doen verdwijnen. Vitamine E met daarin Arganolie, is zo rijk, de antioxidanten die aanwezig zijn in het aftreksel van zwarte peper versterken het haar en beschermen het tegen ..
  none
 • Evolution Pro Frizz Tamer - 500ml
  EVOLUTION PRO FRIZZ TAMER Dit is de exclusieve behandeling om kroeshaar en volume te verwijderen en de krullen te bepalen. FRIZZ TAMER is dermatologisch getest en bevat geen formaldehyde of andere schadelijke aldehydes. Het is een organisch product dat eenvoudig biologisch afbreekbare stoffen van..
  none
 • Evolution Pro Shampoo - 500ml
  EVOLUTION PRO SHAMPOO Dit is de eerste stap in het gebruik van de gepatenteerde EVOLUTION PRO behandeling om haar zacht te maken en het volume te verkleinen. Het bevat aftreksels van Aloe Vera en Sage die het ontstaan van roos voorkomen en het haar versterken. EVOLUTION PRO SHAMPOO is vrij van SL..
  none
 • Keratin Plus Gold Shampoo (Stap 1) - 500ml
  KERATIN PLUS GOLD SHAMPOO Een basis pH shampoo verrijkt met Aloe Vera en aftreksels van koffie. Geschikt voor exclusief gebruik als de eerste stap in de JEAN PAUL MYNÈ KERATIN PLUS GOLD behandeling voor verkleining en verzachting van het haarvolume. Het product bevat geen SLS, SLES, allergenen, p..
  none
 • Keratin Plus Gold Treatment (Stap 2) - 500ml
  KERATIN PLUS GOLD TREATMENT Een speciale behandeling om het volume van krullerig en gekroesd haar glad en kleiner te maken. KERATIN PLUS GOLD gebruikt een mix van organische zuren, suikers, aminozuren, derivaten uit cellulose en proteïne van planten om de vezels van het haar te veranderen en het ..
  none
 • Keratin Plus Line Adamantium - 500ml
  ADAMANTIUM SHAMPOO Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met verm..
  none