DOC

De eerste en enige waterloze kleur ontwikkeld met ALOË VERA.

Verrijkt met:
SPIRULINA
OLIJFOLIE
LIMNANTHES ALBA OLIE
VETIVEROLIE
BABASSU OLIE
SHEA BOTER
ZEE COLLAGEEN
SAMENSTELLING VAN AMINOZUREN

DOC ACTIVE ENZYME is een uiterst speciale emulsie dat verrijkt is met enzymen die verkregen zijn uit papaya en de steel van de ananasplant. Samen met kostbare actieve oliën en zee collageen, zorgt DOC ACTIVE ENZYME voor een rijke textuur dat diep in het haar dringt, heeft het verzorgende eigenschappen die het haar hydrateren en herstellen en biedt het een krachtige werking tijdens het gehele kleurproces. DOC ACTIVE ENZYME garandeert geweldig resultaten en is tegelijkertijd zacht voor het haar in vergelijking met traditionele actvators.

Verrijkt met:
SPIRULINA, ENZYMEN ONTROKKEN UIT PAPAYA EN ANNANAS, BABASSU OLIE, VETIVEROLIE EN ZEE COLLAGEEN


De eerste ammonia-vrije blondeer met oliebad systeem!

Zacht voor de stylist
Dit bijzondere ammonia-vrije oliebad preparaat is speciaal ontwikkeld om stofwolken in de werkruimte te vermijden tijden het voorbereiden van de blondeer.

Progressieve werkzaamheid
De hydraterende werking van de oliën zorgen voor een geavanceerd blondeerresultaat. Waar traditionele haarontkleuring snel uitdroogt en daarmee het blondeerproces verhinterd, blijft de werking van DOC OLEODEC door de oliën constant en zorgt het voor een vooruitstrevender resultaat.

Zacht voor de huid en haar
Door middel van de  kostbare oliën stelt DOC OLEODEC het in staat om volledig veilig te werken en garandeert het een hydraterende, verzachtende en beschermende werking tijdens het blondeerproces.

Geschikt voor alle blondeer technieken

Alle Producten