Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 1 Oktober Balayage Training
  Op deze dag leer je alle technieken rondom een Balayage en alle tips & tricks. In de ochtend wordt uitvoerig de theorie doorgenomen en in de middag gaat de praktijk les van start op een meegebrachte model.   De model eisen: - Je model heeft lang gezond haar kleurhoogte 6 t/m ..
  none
 • 2 Oktober Balayage Training
  Op deze dag leer je alle technieken rondom een Balayage en alle tips & tricks. In de ochtend wordt uitvoerig de theorie doorgenomen en in de middag gaat de praktijk les van start op een meegebrachte model.   De model eisen: - Je model heeft lang gezond haar kleurhoogte ..
  none
 • 9 Oktober - Keratin Gold Training
  Op deze dag wordt je getraind om zelfstandig keratine behandeling uit te voeren . Zowel theorie als praktijk. Je dient zelf een model mee te nemen. Model eisen - Halflang\lang gezond haar - Bij voorkeur donker geverfd, of natuurlijk donker of bruin haar - Geen blond, geen blondeer, geen..
  none
 • 16 Oktober Training High-lights zetten            ( Uitverkocht ! )
  Op deze dag leer je High-lights zetten als een echte pro! We werken dan met de Meches van Hairfoil Nederland. Hierbij leer je snel, efficiënt, strak en netjes te werk te gaan. In de ochtend wordt er ook een stukje theorie meegenomen en daarna ga je aan de slag op een model. De mo..
  none
 • 23 Oktober Styling Work-out ( Uitverkocht ! )
  De perfecte kleur, maar niet een de juiste afwerking waardoor het eind resultaat minder mooi is of je kunt de foto's zelfs niet meer gebruiken op Social Media. Deze dag ga je intensief leren föhnen. Volume, slag, krul, stijl, alles komt aan bod. Het doel is om de kapsels langer ho..
  none
 • 30 Oktober Trianing Fusion Strips
  Op deze dag leer je alle technieken rondom een Soft Balayage met de Fusion Strips van Jean Paul Myne. Hiermee kun je mooie zachte accenten maken in het haar een sun-kissed effect creëren. In de ochtend wordt uitvoerig de theorie doorgenomen en in de middag gaat de praktijk l..
  none
 • 25 September Demo D.O.C. Kleuring
  Op deze dag krijg je een demo over de kleuring van Jean Paul Myne, zowel Theorie als praktijk. Er worden een aantal modellen gepresenteerd waarbij je alles kunt volgen tot het eindresultaat. Je kunt dan al je vragen stellen en antwoorden krijgen hierop. Het wordt een dag vol actie en insp..
  none
 • 6 November Barber Training
  Op deze dag leer je alles rondom het herenvak. Opscheren, contouren, afwerken. Deze training wordt gegeven door niemand minder dan Barbers On Tour! In de ochtend is er een look & learn en in de middag kun je zelf werken op een model die je zelf dient mee te nemen. Model eisen: - Mini..
  none