Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 16 Oktober Training High-lights zetten            ( Uitverkocht ! )
  Op deze dag leer je High-lights zetten als een echte pro! We werken dan met de Meches van Hairfoil Nederland. Hierbij leer je snel, efficiënt, strak en netjes te werk te gaan. In de ochtend wordt er ook een stukje theorie meegenomen en daarna ga je aan de slag op een model. De mo..
  none
 • 23 Oktober Styling Work-out ( Uitverkocht ! )
  De perfecte kleur, maar niet een de juiste afwerking waardoor het eind resultaat minder mooi is of je kunt de foto's zelfs niet meer gebruiken op Social Media. Deze dag ga je intensief leren föhnen. Volume, slag, krul, stijl, alles komt aan bod. Het doel is om de kapsels langer ho..
  none
 • 30 Oktober Trianing Fusion Strips
  Op deze dag leer je alle technieken rondom een Soft Balayage met de Fusion Strips van Jean Paul Myne. Hiermee kun je mooie zachte accenten maken in het haar een sun-kissed effect creëren. In de ochtend wordt uitvoerig de theorie doorgenomen en in de middag gaat de praktijk l..
  none
 • 29 Oktober Training Hairextentions
  Leer de microringen techniek voor het perfect inzetten van een weave Het toepassen van een hairweave vlechttechniek kan best lastig zijn voor veel hairstylisten. Daarom heeft Roza Awetisian , master traininer van Jean Paul Myne,  een verfijnde microringen techniek bedacht. ..
  none
 • 6 November Barber Training ( Uitverkocht ! )
  Op deze dag leer je alles rondom het herenvak. Opscheren, contouren, afwerken. Deze training wordt gegeven door niemand minder dan Barbers On Tour! In de ochtend is er een look & learn en in de middag kun je zelf werken op een model die je zelf dient mee te nemen. Model eisen: - Mini..
  none