Jean Paul Mynè

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Enhancing Shampoo - 500ml
  ENHANCING SHAMPOO Dit product is, door zijn geringe zuurgraad, geschikt voor de eerste wasbeurt van eht haar na een behandeling met producten van JEAN PAUL MYNÈ. Het is verrijkt met allantoïne, Avocado olie, Jojoba olie en een aftreksel van Epilobium. Daardoor garandeert het een optimale hydratie..
 • Evolution Pro Conditioner - 500ml
  EVOLUTION PRO CONDITIONER Dit is de laatste stap in de gepatenteerde behandeling om je haar glad te maken en kroeshaar te doen verdwijnen. Vitamine E met daarin Arganolie, is zo rijk, de antioxidanten die aanwezig zijn in het aftreksel van zwarte peper versterken het haar en beschermen het tegen ..
 • Evolution Pro Frizz Tamer - 500ml
  EVOLUTION PRO FRIZZ TAMER Dit is de exclusieve behandeling om kroeshaar en volume te verwijderen en de krullen te bepalen. FRIZZ TAMER is dermatologisch getest en bevat geen formaldehyde of andere schadelijke aldehydes. Het is een organisch product dat eenvoudig biologisch afbreekbare stoffen van..
 • Evolution Pro Shampoo - 500ml
  EVOLUTION PRO SHAMPOO Dit is de eerste stap in het gebruik van de gepatenteerde EVOLUTION PRO behandeling om haar zacht te maken en het volume te verkleinen. Het bevat aftreksels van Aloe Vera en Sage die het ontstaan van roos voorkomen en het haar versterken. EVOLUTION PRO SHAMPOO is vrij van SL..
 • Keratin Plus Gold Shampoo - 500ml
  KERATIN PLUS GOLD SHAMPOO Een basis pH shampoo verrijkt met Aloe Vera en aftreksels van koffie. Geschikt voor exclusief gebruik als de eerste stap in de JEAN PAUL MYNÈ KERATIN PLUS GOLD behandeling voor verkleining en verzachting van het haarvolume. Het product bevat geen SLS, SLES, allergenen, p..
 • Keratin Plus Gold Treatment - 500ml
  KERATIN PLUS GOLD TREATMENT Een speciale behandeling om het volume van krullerig en gekroesd haar glad en kleiner te maken. KERATIN PLUS GOLD gebruikt een mix van organische zuren, suikers, aminozuren, derivaten uit cellulose en proteïne van planten om de vezels van het haar te veranderen en het ..
 • Keratin Plus Line Adamantium - 500ml
  ADAMANTIUM SHAMPOO Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met verm..
 • KIT Oxilock Plasma (1miracle + 2 Come True) - 3x 200ml
  KIT OXILOCK PLASMA (professional use oxilock plasma) Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen. Oxilock plasma..
 • KIT Oxilock Plasma (1miracle + 2 Come True) - 3x 500ml
  KIT OXILOCK PLASMA ( professional use only ) Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen. Oxilock plasma verm..
 • Navitas Organic Touch Box
  22x 30ml samples van alle kleuren. ..
 • Navitas Organic Touch Mask - Blueberry - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Blue Berry mask is perfect om geel tinten uit blond of grijs haar te verwijderen. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding..
 • Navitas Organic Touch Mask - Blueberry - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Blue Berry mask is perfect om geel tinten uit blond of grijs haar te verwijderen. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en e..
 • Navitas Organic Touch Mask - Carob - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Carob mask is perfect om midden bruin tot zwart haar een kastanje bruine gloed te geven. Dit masker geeft een prachtige warme tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van..
 • Navitas Organic Touch Mask - Carob - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Carob shampoo is ideaal om midden bruin tot zwart haar een kastanje bruine gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige warme tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling..
 • Navitas Organic Touch Mask - Cinnamon - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Cinnamon mask is perfect om midden blond tot donker bruin haar een caramel beige gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige kaneel tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samens..
 • Navitas Organic Touch Mask - Cinnamon - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Cinnamon mask is perfect om midden blond tot donker bruin haar een caramel beige gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige kaneel tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samens..
 • Navitas Organic Touch Mask - Curry - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Curry mask is perfect om een honing Goude tint aan het haar te geven. De kleur zal vol en krachtig worden door de gemalen Curry poeder. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het..
 • Navitas Organic Touch Mask - Curry - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Curry mask is perfect om een honing Goude tint aan het haar te geven. De kleur zal vol en krachtig worden door de gemalen Curry poeder. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glan..
 • Navitas Organic Touch Mask - Milk - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Milk mask is perfect om het haar glans te geven en zorgt voor een langere kleurbehoud van het haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans,..
 • Navitas Organic Touch Mask - Milk - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Milk mask is perfect om het haar glans te geven en zorgt voor een langere kleurbehoud van het haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans,..
 • Navitas Organic Touch Mask - Paprika - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Paprika Mask is perfect om een helder tot diep rode kleur te realiseren. Ook kun je roze mee krijgen door te mengen met Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te..
 • Navitas Organic Touch Mask - Paprika - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Paprika Mask is perfect om een helder tot diep rode kleur te realiseren. Ook kun je roze mee krijgen door te mengen met Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te..
 • Navitas Organic Touch Mask - Poppy Seeds - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Poppy seeds mask is perfect om Donkerbruin tot zwart haar en intensieve Tulp-Zwarte kleur te geven. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het g..
 • Navitas Organic Touch Mask - Poppy Seeds - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Poppy seeds mask is perfect om Donkerbruin tot zwart haar en intensieve Tulp-Zwarte kleur te geven. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans,..
 • Navitas Organic Touch Mask - Sesame - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sesame mask is perfect om blond haar een cool blonde tint te geven en highligts te laten schitteren. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans..
 • Navitas Organic Touch Mask - Sesame - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sesame mask is prefect om blond haar een cool blonde tint te geven en highligts te laten schitteren. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans..
 • Navitas Organic Touch Mask - Sumac - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sumac mask is perfect om een violet/ mahonie tint te bereiken. Ook pink, Pearl, en Peach kleuren kun je ermee maken door deze te mengen met de Sesame en Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigment..
 • Navitas Organic Touch Mask - Sumac - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sumac mask is perfect om een violet/ mahonie tint te bereiken. Ook pink, Pearl, en Peach kleuren kun je ermee maken door deze te mengen met de Sesame en Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigment..
 • Navitas Organic Touch Mask - Tumeric - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Tumeric mask is perfect om een volle koper tint te krijgen in je haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven..
 • Navitas Organic Touch Mask - Tumeric - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Tumeric mask is perfect om een volle koper tint te krijgen in je haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te ..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Blueberry - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Blue Berry shampoo is perfect om geel tinten uit blond of grijs haar te verwijderen. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding e..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Blueberry - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Blue Berry shampoo is perfect om geel tinten uit blond of grijs haar te verwijderen. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding e..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Carob - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH. Navitas Organic Touch – Carob shampoo is perfect om midden bruin tot zwart haar een kastanje bruine gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige warme tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu m..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Carob - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Carob shampoo is perfect om midden bruin tot zwart haar een kastanje bruine gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige warme tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Cinnamon - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Cinnamon shampoo is perfect om midden blond tot donker bruin haar een caramel beige gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige kaneel tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke sam..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Cinnamon - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Cinnamon shampoo is perfect om midden blond tot donker bruin haar een caramel beige gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige kaneel tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar.  Door zijn unie..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Cumin - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Cumin shampoo is perfect om midden bruin tot donker bruine kleuren met een warme ondertoon te matteren met een groen pigment. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te hers..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Cumin - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Cumin shampoo is perfect om midden bruin tot donker bruine kleuren met een warme ondertoon te matteren met een groen pigment. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Curry - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Curry shampoo is perfect om een honing Goude tint aan het haar te geven. De kleur zal vol en krachtig worden door de gemalen Curry poeder. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het g..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Curry - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Curry shampoo is perfect om een honing Goude tint aan het haar te geven. De kleur zal vol en krachtig worden door de gemalen Curry poeder. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het g..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Grey Pepper - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Grey shampoo is perfect om donker grijze kleuren te onderhouden. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven...
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Grey Pepper - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Grey shampoo is perfect om donker grijze kleuren te onderhouden. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven...
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Milk - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Milk shampoo is perfect om het haar glans te geven en zorgt voor een langere kleurbehoud van het haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het gla..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Milk - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Milk shampoo is perfect om het haar glans te geven en zorgt voor een langere kleurbehoud van het haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het gla..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Paprika - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Paprika shampoo is perfect om een helder tot diep rode kleur te realiseren. Ook kun je roze mee krijgen door te mengen met Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te h..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Paprika - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Paprika shampoo is perfect om een helder tot diep rode kleur te realiseren. Ook kun je roze mee krijgen door te mengen met Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Poppy Seeds - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Poppy seeds shampoo is perfect om Donkerbruin tot zwart haar en intensieve Tulp-Zwarte kleur te geven. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het gla..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Poppy Seeds - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Poppy seeds shampoo is perfect om Donkerbruin tot zwart haar en intensieve Tulp-Zwarte kleur te geven. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het gla..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Sesame - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sesame shampoo is perfect om blond haar een cool blonde tint te geven en highligts te laten schitteren. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het gl..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Sesame - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sesame shampoo is perfect om blond haar een cool blonde tint te geven en highligts te laten schitteren. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het gl..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Sumac - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sumac shampoo is perfect om een violet/ mahonie tint te bereiken. Ook pink, Pearl, en Peach kleuren kun je ermee maken door deze te mengen met de Sesame en Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Sumac - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Sumac shampoo is perfect om een violet/ mahonie tint te bereiken. Ook pink, Pearl, en Peach kleuren kun je ermee maken door deze te mengen met de Sesame en Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Tumeric - 1l
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Tumeric shampoo is perfect om een volle koper tint te krijgen in je haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te ge..
 • Navitas Organic Touch Shampoo - Tumeric - 250ml
  NAVITAS ORGANIC TOUCH Navitas Organic Touch – Tumeric shampoo is perfect om een volle koper tint te krijgen in je haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te ge..
 • Navitas Sensitive Conditioner - 250ml
  NAVITAS SENSITIVE CONDITIONER 250 Maakt beschadigd haar per direct vochtig, glanzend en zacht. Je haar zal beter reageren nadat het ondergedompeld is geweest in een bad van aminozuren. Heeft een frisse en delicate geur. Belangrijkste ingrediënten: Aminozuren afkomstig van planten, vitamine B5..
 • Navitas Sensitive Mask - 200ml
  NAVITAS SENSITIVE MASK 200 Geschikt voor alle vormen van beschadigd en gespannen haar dat herstelt moet worden zonder irritatie van gevoelige hoofdhuid. Het heeft een lichte textuur, een frisse en delicate geur en een stimulerende werking. Belangrijkste ingrediënten: Het is rijk aan vitamine ..
 • Navitas Sensitive Scalp Care - 150ml
  NAVITAS SENSITIVE SCALP CARE 150 Een specifieke behandeling die bedoeld is om gevoelige hoofdhuid te beschermen, te kalmeren en te verzachten. Het kostbare actieve botanische aftreksel zorgt voor een direct en voortschrijdend effect dat het natuurlijke comfort herstelt voor huid en hoofdhuid. Het..
 • Navitas Sensitive Shampoo - 250ml
  NAVITAS SENSITIVE SHAMPOO 250 Deze shampoo zorgt voor een milde reiniging van de huid, maar is effectief voor het haar zonder dat het de hydro-lipide balans van de hoofdhuid veranderd. De shampoo wordt aanbevolen bij gevoeligheid van de hoofdhuid. Heeft een frisse en delicate geur. Belangrijks..
 • Oxilock Plasma Believe Conditioner - 250ml
  BELIEVE CONDITIONER OXILOCK PLASMA Believe Conditioner (250ml) bevat dezelfde kostbare ingrediënten als de Oxilock Plasma en re-activeert de salonbehandelingen gericht op herstel, elke keer dat het wordt toegepast. Het  zorgt voor een intens hydraterend effect dat je haar onmiddellijk zacht ..
 • Oxilock Plasma Come True Home Care - 120ml
  COME TRUE HOME CARE OXILOCK PLASMA OXILOCK Plasma Come True Home Care (120ml) is een verwennend elixer die je kunt gebruiken na een salon behandelingen om de banden tussen de zwavelbruggen te blijven versterken en het haar zijdezacht te behouden. Het product zorgt er direct voor dat er ..
 • Oxilock Plasma Dream Shampoo - 250ml
  Dream SHAMPOO OXILOCK PLASMA Dream Shampoo (250ml) heeft een intens hydraterend en voedend effect. Het bevat milde organische reinigingsmiddelen om je haar te reinigen, voeden en te beschermen. De Dream shampoo is daarom de perfecte manier om de levensduur van je kleurbehandeling en and..
 • Revital Mask - 500ml
  REVITAL MASK Dit is een professionele behandeling bestemd voor het herstellen, versterken, hydrateren en voeden van haarvezels en haarfollikels tot in de diepte ervan. Het product is verrijkt met aftreksels van de stamcellen van een speciale soort Zwitserse appel (Uttwiler Spatlauber) en van zoet..
 • Thermo Repair Magnificent Mask - 200ml
  THERMO REPAIR MAGNIFICENT MASK Een zeer voedende masker met lichte en delicate textuur. De Mafnificent mask heeft een herstructurend effect en creëert het een intense zachtheid en glans. Door het gebruik van een warmte bron activeer je de themro deeltjes waardoor je haar hersteld. ..
 • Thermo Repair Rich Shampoo - 250ml
  THERMO REPAIR RICH SHAMPOO Een rijk en zachte schuim voor een stimulerende reiniging, ideaal voor beschadigd haar. De frisse geur maakt van elke shampoo een moment van volledig welzijn. Door het gebruik van een warmte bron activeer je de themro deeltjes waardoor je haar hersteld. Aanbe..
 • Thermo Repair Sublime Mist Leave In - 150ml
  THERMO REPAIR SUBLIME MIST LEAVE IN Leave In Sublime Mist, licht en voedend. De spray heeft een 3 voudige werking, leave in conditioner, hitte beschermer en anti-klitspray.  Het product is aan te raden voor alle haarsoorten. Het is ook een uitstekend hulpmiddel voor een snelle styling, zowel..
 • Vetiver Oil - 150ml
  VETIVER OIL Een product, 100% Italiaans, dat de unieke eigenschappen van Vetiver en rozenbottelolie van de Andes gebruikt om haar opnieuw tot leven te brengen en de natuurlijke zachtheid en hydratie ervan te herstellen, waardoor het een uitzonderlijke glans krijgt. De essentie van Vetiver geeft e..
 • Thermo Repair Perfect Ends - 50ml
  THERMO REPAIR PERFECT ENDS THERMO REPAIR Perfect Ends is een ongelooflijk goed presterend product waar het gaat om herstellen van beschadigd haar met gespleten haarpunten of haar dat vernietigd is door agressieve behandelingen. THERMO REPAIR Perfect Ends verschilt van andere producten op de markt..