Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • KIT Oxilock Plasma (1miracle + 2 Come True) - 3x 200ml
  KIT OXILOCK PLASMA (professional use oxilock plasma) Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen. Oxilock plasma..
  none
 • KIT Oxilock Plasma (1miracle + 2 Come True) - 3x 500ml
  KIT OXILOCK PLASMA ( professional use only ) Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen. Oxilock plasma verm..
  none
 • Oxilock Hair Happiness System
  Oxilock Hair Happiness System Uniek aan dit pakket is de Oxilock AMAZING! Door de Oxilock AMAZING toe te voegen aan de Oxilock Plasma Miracle nr.1, zal het haarherstel behandeling nog betere, intensievere werking hebben, wat het eindresultaat onverstelbaar maakt! Inhoud Pakket:  1x 500ml ..
  none
 • Oxilock Plasma Believe Conditioner - 250ml
  BELIEVE CONDITIONER OXILOCK PLASMA Believe Conditioner (250ml) bevat dezelfde kostbare ingrediënten als de Oxilock Plasma en re-activeert de salonbehandelingen gericht op herstel, elke keer dat het wordt toegepast. Het  zorgt voor een intens hydraterend effect dat je haar onmiddellijk za..
  none
 • Oxilock Plasma Come True Home Care - 120ml
  COME TRUE HOME CARE OXILOCK PLASMA OXILOCK Plasma Come True Home Care (120ml) is een verwennend elixer die je kunt gebruiken na een salon behandelingen om de banden tussen de zwavelbruggen te blijven versterken en het haar zijdezacht te behouden. Het product zorgt er direct voor dat..
  none
 • Oxilock Plasma Dream Shampoo - 250ml
  Dream SHAMPOO OXILOCK PLASMA Dream Shampoo (250ml) heeft een intens hydraterend en voedend effect. Het bevat milde organische reinigingsmiddelen om je haar te reinigen, voeden en te beschermen. De Dream shampoo is daarom de perfecte manier om de levensduur van je kleurbehandeling en..
  none
 • Oxilock Plasma Reset (12x 5gr)
  OXILOCK PLASMA RESET OXILOCK plasma RESET is de revolutionaire behandeling met kostbare kristallen van organische oorsprong. Ze zijn het resultaat van het onderzoek van Jean Paul Mynè laboratoria dat de mogelijkheid garandeert om de opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevol..
  none