Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Navitas Sensitive Conditioner - 250ml
  NAVITAS SENSITIVE CONDITIONER 250 Maakt beschadigd haar per direct vochtig, glanzend en zacht. Je haar zal beter reageren nadat het ondergedompeld is geweest in een bad van aminozuren. Heeft een frisse en delicate geur. Belangrijkste ingrediënten: Aminozuren afkomstig van planten, vitamin..
  none
 • Navitas Sensitive Mask - 200ml
  NAVITAS SENSITIVE MASK 200 Geschikt voor alle vormen van beschadigd en gespannen haar dat herstelt moet worden zonder irritatie van gevoelige hoofdhuid. Het heeft een lichte textuur, een frisse en delicate geur en een stimulerende werking. Belangrijkste ingrediënten: Het is rijk aan vitamine ..
  none
 • Navitas Sensitive Scalp Care - 150ml
  NAVITAS SENSITIVE SCALP CARE 150 Een specifieke behandeling die bedoeld is om gevoelige hoofdhuid te beschermen, te kalmeren en te verzachten. Het kostbare actieve botanische aftreksel zorgt voor een direct en voortschrijdend effect dat het natuurlijke comfort herstelt voor huid en hoofdhuid...
  none
 • Navitas Sensitive Shampoo - 250ml
  NAVITAS SENSITIVE SHAMPOO 250 Deze shampoo zorgt voor een milde reiniging van de huid, maar is effectief voor het haar zonder dat het de hydro-lipide balans van de hoofdhuid veranderd. De shampoo wordt aanbevolen bij gevoeligheid van de hoofdhuid. Heeft een frisse en delicate geur. Belangr..
  none