Alle Producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Thermo Repair Magnificent Mask - 200ml
  THERMO REPAIR MAGNIFICENT MASK Een zeer voedende masker met lichte en delicate textuur. De Mafnificent mask heeft een herstructurend effect en creëert het een intense zachtheid en glans. Door het gebruik van een warmte bron activeer je de themro deeltjes waardoor je haar herste..
  none
 • Thermo Repair Rich Shampoo - 250ml
  THERMO REPAIR RICH SHAMPOO Een rijk en zachte schuim voor een stimulerende reiniging, ideaal voor beschadigd haar. De frisse geur maakt van elke shampoo een moment van volledig welzijn. Door het gebruik van een warmte bron activeer je de themro deeltjes waardoor je haar hersteld. A..
  none
 • Thermo Repair Sublime Mist Leave In - 150ml
  THERMO REPAIR SUBLIME MIST LEAVE IN Leave In Sublime Mist, licht en voedend. De spray heeft een 3 voudige werking, leave in conditioner, hitte beschermer en anti-klitspray.  Het product is aan te raden voor alle haarsoorten. Het is ook een uitstekend hulpmiddel voor een snelle styling, z..
  none
 • Thermo Repair Perfect Ends - 50ml
  THERMO REPAIR PERFECT ENDS THERMO REPAIR Perfect Ends is een ongelooflijk goed presterend product waar het gaat om herstellen van beschadigd haar met gespleten haarpunten of haar dat vernietigd is door agressieve behandelingen. THERMO REPAIR Perfect Ends verschilt van andere producten op de markt..
  none